Arxiu de la categoria: DIVULGACIÓ i CAMPANYES AMBIENTALS

Plantacions d’arbres

Activitat a desenvolupar amb alumnes, grups o famílies, en un espai urbà o natural (parc urbà, riu, camp, bosc, pati escolar, etc…), a determinar. El nostre monitor/educador reparteix les plantes i pales per grups, i explica les diferents espècies d’arbres, l’hàbitat i la forma d’efectuar la plantació i el seu manteniment.

Durada: 1 matí o tarda.

A QUI S’ADREÇA: Alumnes d’Educació Primària (Cicle Mitjà i Superior), Educació Secundària i Batxillerat. També per Adults, Empreses, Ampas, Grups i Famílies, etc.

OBJECTIUS

-Augmentar la biodiversitat del municipi i millorar els espais verds (urbans o naturals) – Engegar una activitat educativa i mediambiental, però a la vegada cívica i participativa -Fomentar el respecte, el civisme i l’estima del municipi i la natura – Incentivar una actitud respectuosa i cívica envers la natura, el medi ambient i l’espai ciutadà.

MATERIAL DE SUPORT: L’Associació ECOIMA fa el proveïment de les plantes, sempre autòctones (arbres, arbustos, etc…), de les eines per fer la plantació (pales i aixades) i dels monitors.

LLOC ON ES REALITZA: Parc urbà, espai natural o pati escolar, a triar per l’ajuntament, escola o empresa.

Amb el suport de:

DIVULGACIÓ i CAMPANYES AMBIENTALS, ÀMBIT FAUNA i FLORA, CIÈNCIES NATURALS