Arxiu de la categoria: COLÒNIES ESCOLARS

Colònies

Tenim un ampli ventall d’indrets per a fer les vostres colònies escolars. Totes elles amb els nostres monitors especialitzats. Realitzem tant colònies escolars per a primària com per a secundària, especialment crèdits de síntesi.

Educació infantil i primària

El nostre equip pedagògic us farà un programa d’activitats a mida segons les vostres necessitats. El nostres monitors estaran amb vosaltres les 24 hores (recordeu que si ho necessiteu podeu demanar monitors de nit) i s’encarregaran de coordinar i conduir els tallers, activitats i visites de les colònies. Els monitors us acompanyaran a la casa de colònies des de l’escola.

Per a realitzar el programa d’activitats podreu escollir entre diferents activitats i tallers:

Activitats

De Natura (Itinerari de natura i estudi del bosc, escola de mar, recerca d’animals, etc.), lúdiques i culturals (fem un circ, ens endinsem en la història, esports d’aventura, etc.)

Tallers

Bosses d’olor, punts de llibre, pins de fang, fer pa o melmelada, maquillatges, màscares de guix, papiroflexia, nusos mariners, caixes niu i menjadores d’ocells, penjolls i polseres, paper reciclat, mòbils mariners o planetaris, boles malabars, balls d’arreu del món, colònies naturals, etc.

Educació secundària

CRÈDITS DE SÍNTESI

Per a la realització de crèdits de síntesi durant les colònies ens encarreguem de la elaboració del dossier de l’alumne. Primer de tot fem una reunió amb l’equip de professors per tal d’escollir les activitats i llocs a visitar durant les colònies. Després enviem a l’Institut o centre escolar un esborrany del crèdit per poder ampliar o eliminar segons la decisió dels professors, un cop ja consensuat el dossier s’envia un exemplar definitiu.

Recordeu que l’elaboració del crèdit de síntesi és totalment gratuïta i inclou activitats per treballar a l’Institut després de les colònies.

COLÒNIES ESCOLARS