Beneficis dels Ratpenats

En aquest taller parlarem de què és un ratpenat i quines són les seves característiques biològiques;  coneixerem quantes i quines espècies d’aquest insectívor volador tenim a la península i desmuntarem els falsos mites que planegen sobre aquests beneficiosos animalons. L’activitat compta amb el suport d’una projecció audiovisual, una caixa niu especial per a ratpenats i altres materials adaptats a cada nivell escolar.

A QUI S’ADREÇA: Alumnat d’Educació Primària i  ESO. També recomanat per a Escoles d’adults, Esplais, Casals, Ampas, etc…

OBJECTIUS

  • · Conèixer la biologia dels ratpenats: hàbitat, costums, alimentació, hibernació, diversitat d’espècies, etc · Valorar els beneficis que aquest mamífer realitza al seu entorn i als humans         · Ajudar a la protecció d’aquestes espècies · Incentivar una actitud respectuosa envers els animals, la natura i el medi ambient.

CONTINGUTS: Conceptuals: Característiques dels ratpenats- Costums- Beneficis- Caixes niu. Actitudinals i de valors: Responsabilitat i respecte envers els animals. Procedimentals: treball de grup- observació i construcció de caixes niu pels ratpenats.

Els comentaris estan tancats.