Caixes Niu : Construcció i / o Col·locació

Primer es comentaran les espècies beneficiàries i l’ajut que representa pels ocells i per la natura la col·locació de caixes niu. Seguidament es proporciona un Kit per muntar la caixa niu. Cada kit es pot construir entre 1 a 3 persones. Durada: 1 hora aprox. Un Opcionalment, un cop construïdes, es poden col·locar al pati, en un parc urbà o espai natural proper.

També es pot organitzar la col·locació de caixes niu ja construïdes i proporcionades per la nostra entitat, en una diada amb l’escola, famílies, etc… Durada: 1 matí o tarda.

A QUI S’ADREÇA: S’adapta a tots els nivells i edats, com alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària, ESO. També recomanat per adults, Casals, Grups i famílies, etc…

OBJECTIUS

  • Participar en una acció concreta d’ajut als ocells i a la natura · Engegar una activitat educativa, mediambiental, cívica i participativa · Fomentar el respecte i l’estima del municipi i/o l’escola

CONTINGUTS: Conceptuals: tipus de caixes niu, espècies de fauna, ocells insectívors, eines i construcció. Actitudinals i de valors: protecció de la natura, respecte del medi ambient. Procedimentals: treball en grup, participació, maneig d’eines.

LLOC ON ES REALITZA: Taller de construcció: en un aula (del centre escolar, empresa, etc…). Diada de col·locació de caixes niu: Al pati escolar, parc urbà o espai natural. Ecoima aporta tots els materials necessaris (martells, etc..).

Els comentaris estan tancats.