Civisme Ciutadà

Taller basat en una explicació audiovisual sobre els valors socials i ambientals del civisme, observant exemples negatius i positius. Seguidament, es fa una activitat de debat conjunt i participatiu per posar en comú les idees i aprenentatges del grup.

A QUI S’ADREÇA: Educació Primària (Cicle Mitjà i Superior), ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. També recomanat per a Escoles d’Adults, Esplais, Casals, Ampas, etc…

OBJECTIUS

  • Divulgar i ajudar a conèixer les actituds cíviques i solidàries de convivència ciutadana – Ajudar a corregir i prevenir hàbits irresponsables i negatius – Fer veure els beneficis personals, socials i mediambientals de les actituds cíviques – Prevenir actes que siguin negatius pel medi ambient i/o socialment.

CONTINGUTS: Conceptuals: Civisme – Convivència – Sostenibilitat – Solidaritat. Actitudinals i de valors: Responsabilitat i participació en la comunitat ciutadana – Prevenció d’actes negatius.

Els comentaris estan tancats.