Barcelona medieval i modernista

L’evolució d’una ciutat:

* De Barcino a l’Eixample

Tot interpretant les empremtes que ens ha deixat la història de la ciutat, coneixerem la seva evolució i creixement visitant indrets com: la Catedral, la Plaça del rei, Santa Maria del Mar, Passeig de Gràcia, etc.

* Un passeig per la Barcelona medieval

El barri de la Ribera, Santa Maria del Mar, el conjunt del carrer Montcada,  la Catedral, la Plaça Sant Jaume o la Plaça del rei, tots els indrets que ens transportaran a la Barcelona de l’Edat Mitjana.

* El Modernisme: Passeig de Gràcia

Descobrirem el sentit i la importància de multitud d’edificis (casa Batlló, casa Ametller,…) i les aportacions del modernisme a Barcelona. La sortida acabarà en les Rambles, on també explicarem la història d’aquest carrer i tractarem alguns dels edificis del voltant.

Els comentaris estan tancats.