Port i Far de Vilanova (Vilanova i la Geltrú)

La Diputació de Barcelona subvenciona l’activitat Port de Vilanova i Far de Sant Cristòfol, adreçada a CS i 1er i 2on Cicle de l’ESO, en la qual s’estudia la infraestructura portuària de Vilanova i la Geltrú, els tipus de vaixells i arts de pesca, el port pesquer, nocions d’orientació i navegació litoral, la formació de les platges, i altres temes relacionats amb el mar.

Aquesta activitat és totalment gratuïta –excepte el transport fins a Vilanova (i que es pot efectuar en Rodalies Renfe)- i es realitza amb educadors ambientals de l’Associació ECOIMA. L’activitat es pot desenvolupar o bé al matí o bé a la tarda (en aquesta darrera opció, es visita també la llotja) .

Per complementar l’itinerari, si el vostre centre desitja passar el dia sencer a Vilanova, la nostra associació ofereix opcionalment l’activitat Estudi del medi litoral a preu reduït. Aquesta activitat es realitza a la platja del Far i la zona de penya-segats adjacents i es centra en l’estudi de la vegetació i fauna que viu a les zones litorals, prestant especial atenció a les seva varietat i adaptacions.

Ambdues activitats compten amb el seu corresponent material didàctic, entre el que hi ha fitxes d’interpretació pels alumnes i un dossier per al professorat que es facilita abans de realitzar la sortida.

Els comentaris estan tancats.